×
Home Nieuws Livescore

FC Twente houdt AZ van derde plek Eredivisie af

FC Twente houdt AZ van derde plek Eredivisie af
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 17:00 uur

In een zinderende wedstrijd heeft FC Twente met overtuiging de aanval van AZ op de derde plek in de Eredivisie weten af te weren. De Tukkers lieten zien wat ze in huis hebben door FC Volendam te verslaan met maar liefst zeven doelpunten. Ondanks deze indrukwekkende prestatie blijven de Alkmaarders nog steeds in de race, aangezien zij een ruime overwinning behaalden op Go Ahead Eagles.

De supporters van FC Twente konden hun geluk niet op toen hun team een waar spektakelstuk op de mat legde tegen FC Volendam. Met doelpunten die als rijpe appels uit de boom vielen, lieten de Tukkers zien dat zij niet van plan zijn om hun positie in de top van de Eredivisie zomaar af te staan. De spelers stonden als een hecht team op het veld en wisten de tegenstander keer op keer te overklassen.

Aan de andere kant slaagde AZ erin om Go Ahead Eagles te verslaan met een overtuigende zege. Ondanks het feit dat zij niet konden tippen aan de doelpuntenregen van FC Twente, lieten de Alkmaarders zien dat zij nog steeds vastberaden zijn om de derde plek te veroveren. Met een sterke teamprestatie en een duidelijk doel voor ogen blijft AZ een geduchte concurrent voor FC Twente in de strijd om de top van de Eredivisie.