×
Home Nieuws Livescore

Slot verwacht progressie van Van den Belt bij Feyenoord

Slot verwacht progressie van Van den Belt bij Feyenoord
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 15:16 uur

In de aanloop naar de komende wedstrijd van Feyenoord tegen NEC, heeft coach Arne Slot zijn vertrouwen uitgesproken in de jonge middenvelder Thomas van den Belt. De 22-jarige speler heeft tot nu toe voornamelijk een bijrol vervuld binnen het team, grotendeels vanwege de sterke concurrentie op zijn positie. Echter, Slot is hoopvol dat Van den Belt in de aankomende uitwedstrijd zijn vooruitgang kan tonen en zijn waarde kan bewijzen.

Van den Belt heeft dit seizoen tot dusverre beperkte speeltijd gekregen, maar Slot ziet potentie in de jonge middenvelder en gelooft dat hij klaar is om zijn stempel te drukken op het veld. Met de steun van de coach en het vertrouwen van het team, krijgt Van den Belt de kans om te laten zien dat hij gegroeid is en in staat is om te presteren op het hoogste niveau.

De wedstrijd tegen NEC zal een belangrijke test zijn voor Van den Belt, aangezien hij de kans krijgt om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Met de aanmoediging van Slot en zijn teamgenoten, zal de jonge middenvelder er alles aan doen om te bewijzen dat hij een waardevolle toevoeging is aan het Feyenoord-team en dat hij klaar is om zijn plek in de basis te veroveren.