×
Home Nieuws Livescore

Manchester United haalt Spaanse sensatie binnen! Sergio Reguilón versterkt The Mancunians op huurbasis van Tottenham Hotspur

Manchester United haalt Spaanse sensatie binnen! Sergio Reguilón versterkt The Mancunians op huurbasis van Tottenham Hotspur
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 23:24 uur

Manchester United heeft een verrassende transfer aangekondigd. De club heeft namelijk overeenstemming bereikt met Tottenham Hotspur over de tijdelijke komst van een nieuwe speler. Het gaat om de 26-jarige Sergio Rerguilón, een vleugelverdediger die op huurbasis naar Manchester United zal komen.

De transferexpert Fabrizio Romano heeft dit nieuws naar buiten gebracht. Hij meldt dat United en Spurs een akkoord hebben bereikt over de tijdelijke overgang van Reguilón. De Spanjaard zal donderdagavond medisch gekeurd worden door Manchester United, voordat de deal definitief wordt gemaakt.

Met de komst van Reguilón hoopt United een oplossing te hebben gevonden voor het probleem op de linksbackpositie. Door blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia was manager Erik ten Hag dringend op zoek naar een nieuwe linksback. Tot nu toe moest hij een beroep doen op rechtspoot Diogo Dalot op die positie.

Reguilón speelt sinds 2020 bij Tottenham, nadat hij voor dertig miljoen euro werd overgenomen van Real Madrid. Het afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan Atlético Madrid. Nu zal hij dus voor één seizoen uitkomen voor Manchester United.

Opvallend genoeg was ook Marc Cucurella in beeld bij United als mogelijke versterking op de linksbackpositie. Echter, deze deal is uiteindelijk niet doorgegaan. Het is nog onduidelijk wanneer Tyrell Malacia weer terugkeert bij United en of hij nog een rol zal spelen in het team.

De komst van Reguilón zal ongetwijfeld voor nieuwe impulsen zorgen in het team van Manchester United. De fans zijn dan ook benieuwd naar zijn debuut en hopen dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn voor het team.