×
Home Nieuws Livescore

Jude Bellingham bedankt Real Madrid fans in het Spaans.

Jude Bellingham bedankt Real Madrid fans in het Spaans.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 13:24 uur

Een opkomende ster in de voetbalwereld, Jude Bellingham, heeft de harten van de fans van Real Madrid veroverd met zijn ongeëvenaarde talent en toewijding. Ondanks dat hij slechts één seizoen bij de club speelt, heeft de jonge speler een onuitwisbare indruk achtergelaten op de supporters. Om zijn dankbaarheid te tonen aan de fans voor hun onvoorwaardelijke steun, besloot Bellingham tijdens de huldiging van het kampioenschap een speciale verrassing te presenteren.

Op het moment suprême, temidden van een uitzinnige menigte, nam Bellingham het woord en verraste iedereen door vloeiend Spaans te spreken. Met een gepassioneerde toespraak bedankte hij de fans voor hun onvoorwaardelijke steun en liefde voor de club. Zijn woorden raakten de harten van de aanwezigen en zorgden voor een onvergetelijk moment van verbondenheid tussen de speler en de supporters.

De keuze van Bellingham om zijn dankbaarheid te uiten in de taal van het land waar hij zijn voetbaldroom waarmaakt, toont zijn diepe respect en waardering voor de club en haar fans. Zijn gebaar zal ongetwijfeld nog lang worden herinnerd als een van de meest memorabele momenten in de geschiedenis van Real Madrid.