×
Home Nieuws Livescore

Dani de Wit mogelijk op weg naar vertrek bij AZ

Dani de Wit mogelijk op weg naar vertrek bij AZ
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 12:16 uur

Een opvallende wending in de carrière van voetballer Dani de Wit lijkt zich aan te dienen. Volgens bronnen dichtbij de speler, die anoniem willen blijven, bevindt de middenvelder zich mogelijk in de eindfase van zijn periode bij AZ. De geruchtenmolen werd aangewakkerd door uitspraken van zijn zaakwaarnemer Guido Albers tijdens een recente uitzending van het programma Goedemorgen Eredivisie.

De Wit, die bekend staat om zijn dynamische spel en doelgerichtheid, heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in het team van AZ. Zijn vertrek zou dan ook een gevoelige klap kunnen betekenen voor de club en de fans. Hoewel er nog geen officiële verklaring is afgegeven door de betrokken partijen, lijkt de mogelijkheid van een transfer steeds realistischer te worden.

De speculaties over de toekomst van De Wit zorgen voor de nodige onrust binnen de voetbalwereld. Verschillende clubs zouden hun interesse hebben getoond in de talentvolle middenvelder, die wordt gezien als een veelbelovende speler met potentieel. Het is afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of De Wit daadwerkelijk afscheid zal nemen van AZ aan het einde van dit seizoen.