×
Home Nieuws Livescore

Ruud Gullit lovend over trainerskwaliteiten Carlo Ancelotti bij Real Madrid

Ruud Gullit lovend over trainerskwaliteiten Carlo Ancelotti bij Real Madrid
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 09:48 uur

Voormalig topvoetballer Ruud Gullit heeft zijn bewondering uitgesproken voor de coachingsvaardigheden van de huidige manager van Real Madrid, Carlo Ancelotti. De Italiaanse trainer heeft eerder al laten zien wat hij in huis heeft door met zijn team de Spaanse titel te veroveren en nu staat hij ook nog eens op het punt om de Champions League-finale te bereiken.

Gullit, die zelf als speler en coach successen heeft behaald op het hoogste niveau, is onder de indruk van de tactische kennis en het leiderschap van Ancelotti. De voormalige AC Milan-speler weet als geen ander hoe belangrijk het is om een team te motiveren en tactisch goed neer te zetten, en Ancelotti lijkt hierin uit te blinken.

Met Real Madrid op koers voor een mogelijke dubbel dit seizoen, lijkt Ancelotti zijn stempel te drukken op het succes van de club. Gullit gelooft dat de Italiaanse coach de juiste snaar weet te raken bij zijn spelers en dat dit cruciaal is voor het behalen van grote successen in het voetbal.

Ancelotti's reputatie als toptrainer lijkt alleen maar te groeien, en het is duidelijk dat zijn werk bij Real Madrid niet onopgemerkt blijft. Gullit is benieuwd hoe ver Ancelotti en zijn team kunnen komen in de Champions League en of zij uiteindelijk de felbegeerde trofee in de wacht kunnen slepen.