×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona jaagt op Dani Olmo en Nico Williams

FC Barcelona jaagt op Dani Olmo en Nico Williams
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 mei 2024 08:48 uur

In de aanloop naar de zomerse transferperiode heeft FC Barcelona plannen onthuld om hun aanvalslinie te versterken, volgens bronnen van Mundo Deportivo. Deco, de sportief directeur van de club, heeft zijn oog laten vallen op twee veelbelovende talenten om de gelederen van Barça te versterken. Het gerucht gaat dat Dani Olmo en Nico Williams hoog op het verlanglijstje staan van de Catalaanse grootmacht, die hoopt hen te verwelkomen in Camp Nou.

Dani Olmo, een opkomende ster in het Europese voetbal, wordt gezien als een potentiële aanwinst die de aanval van Barcelona een broodnodige impuls kan geven. Zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid hebben de aandacht getrokken van Deco en het scoutingspersoneel van de club. Aan de andere kant wordt Nico Williams, een explosieve aanvaller met een neus voor doelpunten, ook genoemd als een mogelijke versterking voor de voorhoede van Barça.

Met de transferperiode in aantocht zullen de onderhandelingen naar verwachting intensiveren, aangezien Barcelona vastbesloten is om hun selectie te versterken na een teleurstellend seizoen. De komst van spelers als Dani Olmo en Nico Williams zou niet alleen de kwaliteit van het team verbeteren, maar ook een signaal afgeven aan de concurrentie dat Barça vastbesloten is om terug te keren naar de top van het Europese voetbal.