×
Home Nieuws Livescore

Bayern München toont interesse in Crystal Palace-manager Glasner

Bayern München toont interesse in Crystal Palace-manager Glasner
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 11 mei 2024 21:32 uur

Een Duitse topclub heeft recentelijk belangstelling getoond in de coach van een Engelse club. Volgens de Britse afdeling van een bekende sportzender heeft Bayern München interesse getoond in Crystal Palace-manager Oliver Glasner. De Duitse Rekordmeister is nog steeds op zoek naar een geschikte vervanger voor Thomas Tuchel, die aan het einde van het seizoen naar verluidt zal vertrekken.

De geruchten over de mogelijke overstap van Glasner naar Bayern München hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet. De Duitse club staat bekend om zijn ambitie en succes en het aantrekken van een talentvolle coach als Glasner zou daar goed bij passen. De manager van Crystal Palace heeft in korte tijd indruk gemaakt in de Premier League en lijkt klaar voor een stap naar een grotere competitie.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de interesse van Bayern München, zullen de komende dagen cruciaal zijn in de mogelijke transfer van Glasner. De fans van zowel Crystal Palace als Bayern München houden hun adem in en wachten gespannen af op verdere ontwikkelingen in deze opmerkelijke transfergeruchten.