×
Home Nieuws Livescore

Mohamed Nassoh scoort dubbel in afscheidswedstrijd Jong PSV

Mohamed Nassoh scoort dubbel in afscheidswedstrijd Jong PSV
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 11 mei 2024 21:16 uur

Een jonge voetbaltalent, bekend als Mohamed Nassoh (21), heeft onlangs zijn laatste optreden voor Jong PSV gehad. De veelbelovende speler sloot zijn tijd bij de club op een indrukwekkende manier af door vrijdagavond twee doelpunten te scoren tegen ADO Den Haag, waarmee hij zijn totaal aantal doelpunten in het Keuken Kampioen Divisie-seizoen op tien bracht. Ondanks zijn opvallende prestaties op het veld, heeft PSV besloten om hem geen contractverlenging aan te bieden.

De beslissing van de club betekent dat Mohamed Nassoh deze zomer transfervrij zal vertrekken naar Sparta Rotterdam. Deze overgang markeert een nieuw hoofdstuk in de carrière van de jonge speler, die ongetwijfeld zijn talent en vaardigheden verder zal ontwikkelen bij zijn nieuwe club. De fans van Sparta Rotterdam kunnen zich verheugen op de komst van Nassoh en hopen dat hij een waardevolle aanwinst zal blijken te zijn voor het team.

Hoewel het vertrek bij PSV misschien teleurstellend is voor Mohamed Nassoh, biedt de overstap naar Sparta Rotterdam hem een nieuwe kans om zijn potentieel te laten zien en zijn stempel te drukken in de Nederlandse voetbalwereld. De jonge speler zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om zichzelf te bewijzen en zijn talent verder te ontwikkelen in zijn nieuwe omgeving.