×
Home Nieuws Livescore

Napoli wil Kvaratskhelia behouden ondanks interesse Premier League en PSG

Napoli wil Kvaratskhelia behouden ondanks interesse Premier League en PSG
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 11 mei 2024 12:16 uur

In de hoogste voetbalcompetities van Europa gonst het van de geruchten over de Georgische sensatie Khvicha Kvaratskhelia. Verschillende topclubs uit de Premier League en Paris Saint-Germain worden genoemd als geïnteresseerde partijen in de getalenteerde aanvaller. Echter, Napoli heeft duidelijk gemaakt dat ze niet van plan zijn om Kvaratskhelia zomaar te laten gaan. De Serie A-club is vastbesloten om de aanvaller aan boord te houden en werkt zelfs aan een contractverlenging om zijn toekomst te verzekeren.

De interesse van clubs als Manchester City, Chelsea en PSG heeft de aandacht getrokken van de voetbalwereld, maar Napoli lijkt vastberaden om Kvaratskhelia te behouden. Met de mogelijke transfer van Victor Osimhen in het vooruitzicht, ziet Napoli de Georgische ster als een cruciale speler voor het komende seizoen. De club is dan ook actief bezig met het onderhandelen over een contractverlenging om Kvaratskhelia te binden aan de club en zijn potentieel volledig te benutten.

De strijd om Khvicha Kvaratskhelia belooft een boeiend schouwspel te worden in de transfermarkt. Terwijl de Premier League-clubs en PSG azen op de handtekening van de talentvolle aanvaller, houdt Napoli standvastig vast aan hun sterspeler. De Serie A-club is vastbesloten om Kvaratskhelia te behouden en werkt hard aan een contractverlenging om zijn verblijf in Napels te verlengen. De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van deze veelbelovende voetballer.