×
Home Nieuws Livescore

Bayern München bedingt terugkoopoptie van 35 miljoen op Tillman

Bayern München bedingt terugkoopoptie van 35 miljoen op Tillman
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 11 mei 2024 11:48 uur

Een Duitse topclub heeft naar verluidt een opvallende clausule bedongen in het contract van een veelbelovende speler. Volgens bronnen heeft Bayern München een terugkoopoptie van maar liefst 35 miljoen euro op de jonge talentvolle Malik Tillman. Het nieuws over deze clausule zorgde voor opschudding bij PSV, die naar verluidt 'volkomen verbijsterd' is dat deze gevoelige informatie nu openbaar is geworden.

Malik Tillman, die momenteel indruk maakt bij PSV, lijkt dus een speler te zijn waar Bayern München nog niet helemaal afscheid van wil nemen. De terugkoopoptie van 35 miljoen euro werpt echter wel een schaduw van onzekerheid over de toekomst van de jonge speler. Het is nog onduidelijk hoe PSV zal reageren op deze onthulling en of dit invloed zal hebben op de verdere ontwikkeling van Tillman bij de club.

Deze onverwachte wending in het verhaal van Malik Tillman zal ongetwijfeld de gemoederen bezighouden in zowel Eindhoven als München. De fans van beide clubs zullen met spanning afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontvouwen en welke beslissingen er genomen zullen worden met betrekking tot de toekomst van de getalenteerde speler.