×
Home Nieuws Livescore

PSV en Napoli bijna akkoord over Lozano, maar er zijn nog wat hobbels te nemen! En wie wordt de opvolger van Bakayoko?!

PSV en Napoli bijna akkoord over Lozano, maar er zijn nog wat hobbels te nemen! En wie wordt de opvolger van Bakayoko?!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 21:24 uur

Het is nog een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten voordat Napoli en PSV het eens zijn over Hirving Lozano. Dit nieuws werd donderdagavond gemeld door Gianluca di Marzio. Hoewel er nog geen volledige overeenstemming is bereikt, is er vertrouwen aan beide kanten.

Financieel gezien ligt er al een tijdje hetzelfde bedrag op tafel. PSV moet twaalf miljoen euro betalen en een percentage van de toekomstige verkoopopbrengst aan Napoli afstaan. Er zijn nog enkele kleine details die besproken moeten worden, maar zowel PSV als de Italianen verwachten dat dit goed zal komen. Lozano heeft al toestemming gekregen van Napoli om een medische keuring te ondergaan.

De kans is groot dat Lozano de opvolger wordt van Johan Bakayoko. Het Engelse Brentford heeft naar verluidt een bod van 35 miljoen euro plus vijf miljoen aan bonussen uitgebracht op de Belg. PSV lijkt hiermee akkoord te gaan, waardoor het nu aan Bakayoko is om een persoonlijke overeenkomst met The Bees te vinden. Ook Ibrahim Sangaré staat op het punt om naar Nottingham Forest te vertrekken. Als deze twee spelers vertrekken, is er voldoende financiële ruimte voor Lozano.

Bronnen:

- Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) op Twitter

- Rik Elfrink (@RikElfrink) op Twitter