×
Home Nieuws Livescore

Mbappé ontwijkt interview na vraag over Real Madrid irritatie.

Mbappé ontwijkt interview na vraag over Real Madrid irritatie.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 10:16 uur

Een bekende voetballer heeft voor opschudding gezorgd na een Champions League-wedstrijd tussen twee Europese grootmachten. Tijdens het duel tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund, waarbij de Duitse club met 0-1 zegevierde, liep Kylian Mbappé weg bij een interview. De Franse sterspeler werd duidelijk geïrriteerd toen hem een vraag werd gesteld over Real Madrid, wat leidde tot een ongemakkelijke situatie.

Mbappé, die bekend staat om zijn snelheid en doelpunten, leek niet gediend te zijn van de vraag over de Spaanse club. Zijn reactie zorgde voor speculatie en discussie onder fans en media over zijn mogelijke toekomstplannen. De 22-jarige aanvaller heeft in het verleden al vaker in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, wat de vraag des te gevoeliger maakte.

De actie van Mbappé zorgde voor verdeeldheid onder supporters en analisten, waarbij sommigen begrip toonden voor zijn reactie terwijl anderen kritiek uitten op zijn gedrag. Het incident wierp een schaduw over de wedstrijd en domineerde de gesprekken na afloop. Het is nog onduidelijk of Mbappé zijn actie zal toelichten of dat hij ervoor kiest om de kwestie te laten rusten en zich te focussen op zijn sportieve prestaties.