×
Home Nieuws Livescore

Pascal Jansen in beeld bij Lech Poznan. (Prezglad Sportowy)

Pascal Jansen in beeld bij Lech Poznan. (Prezglad Sportowy)
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 09:32 uur

Een opvallende wending in de voetbalwereld: Pascal Jansen lijkt in de belangstelling te staan van het Poolse Lech Poznan, zo meldt het Poolse medium Prezglad Sportowy. De 51-jarige trainer is momenteel zonder club nadat hij eerder dit jaar werd ontslagen bij AZ. De interesse van Lech Poznan in Jansen zou kunnen leiden tot een nieuwe uitdaging voor de ervaren coach, die bekend staat om zijn tactische vernuft en gedrevenheid.

Jansen, die eerder diverse functies bekleedde binnen de Nederlandse voetbalwereld, waaronder assistent-trainer bij AZ, lijkt nu dus mogelijk zijn carrière voort te zetten in het buitenland. De Poolse club Lech Poznan, die actief is in de Ekstraklasa, ziet in Jansen wellicht de ideale kandidaat om het team naar nieuwe successen te leiden. Met zijn ruime ervaring en kennis van het spel zou Jansen een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Poolse club.

Het is nog niet duidelijk of Jansen openstaat voor een avontuur bij Lech Poznan, maar de geruchten over een mogelijke samenwerking worden steeds sterker. De komende dagen zullen wellicht meer duidelijkheid verschaffen over de toekomst van Pascal Jansen en of hij daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Poolse competitie. Voor nu blijft het afwachten hoe dit verhaal zich verder zal ontwikkelen en of Jansen zijn trainersloopbaan zal voortzetten bij Lech Poznan.