×
Home Nieuws Livescore

Oud-collega's onthullen: Ajax-directeur Kroes laat transfer stranden op 180 euro

Oud-collega's onthullen: Ajax-directeur Kroes laat transfer stranden op 180 euro
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 09:08 uur

Voormalige medewerkers van de CEO van een vooraanstaande voetbalclub in Nederland, die onlangs met een gerenommeerd dagblad hebben gesproken, beschrijven Alex Kroes als een meedogenloze onderhandelaar. Er wordt beweerd dat Kroes zelfs een transfer heeft laten mislukken vanwege een verschil van slechts 180 euro. Deze onthulling werpt een nieuw licht op de vastberadenheid en vasthoudendheid van Kroes als het gaat om het behartigen van de belangen van zijn club.

Het verhaal van de gemiste transfer vanwege een miniem financieel geschil toont aan dat Kroes tot het uiterste gaat om de beste deals te sluiten voor zijn club. Zijn reputatie als een scherpe en vastberaden onderhandelaar lijkt hiermee bevestigd te worden door voormalige collega's die zijn werkwijze van dichtbij hebben meegemaakt. Het is duidelijk dat Kroes geen enkel detail over het hoofd ziet en vastbesloten is om de belangen van zijn club te beschermen, zelfs als dat betekent dat een potentiële transfer in het geding komt.

De onthullingen over de harde onderhandelingstactieken van Alex Kroes werpen een nieuw licht op de wereld van transfers in het topvoetbal. Het laat zien dat achter de schermen van ogenschijnlijk eenvoudige deals een complexe en meedogenloze wereld schuilgaat, waar elke euro telt en waar geen ruimte is voor compromissen. Kroes' vastberadenheid en vasthoudendheid worden geprezen door sommigen en bekritiseerd door anderen, maar één ding is zeker: hij laat niet met zich sollen als het aankomt op het behartigen van de belangen van zijn club.