×
Home Nieuws Livescore

Almere City haalt Franse verdediger binnen: Sensationele transfer van Loïc Mbe Soh van Nottingham Forest naar Nederlandse promovendus!

Almere City haalt Franse verdediger binnen: Sensationele transfer van Loïc Mbe Soh van Nottingham Forest naar Nederlandse promovendus!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 16:36 uur

Almere City heeft een verrassende aanwinst binnengehaald in de vorm van de mysterieuze Fransman, wiens naam nog niet eerder in de voetbalwereld is opgedoken. Volgens bronnen van een exclusieve sportnieuwswebsite, genaamd The Athletic, zal deze verdediger, genaamd Loïc Mbe Soh, op huurbasis overkomen van het Engelse Nottingham Forest. Het is een opmerkelijke stap voor de 22-jarige Soh, die vorig seizoen werd uitgeleend aan het Franse Guingamp.

De jonge Fransman werd ooit binnengehaald als een veelbelovend talent bij Nottingham Forest, nadat hij voor een aanzienlijk bedrag van vijf miljoen euro werd overgenomen van Paris Saint-Germain in 2020. Helaas slaagde hij er niet in om een vaste plek in het eerste elftal te veroveren, waardoor hij vorig jaar winter op huurbasis terugkeerde naar zijn thuisland Frankrijk. Het is interessant om te vermelden dat Soh tot zijn negentiende alle jeugdelftallen van Les Bleus heeft doorlopen, wat zijn potentieel benadrukt.

De komst van Soh lijkt een welkome versterking te zijn voor de defensieve linie van Almere City. De promovendus heeft namelijk in de eerste drie Eredivisie-wedstrijden maar liefst twaalf doelpunten tegen gekregen, wat duidelijk aangeeft dat er behoefte is aan meer stabiliteit achterin. Bovendien heeft de ploeg van trainer Alex Pastoor nog geen enkele overwinning weten te behalen. Soh zal de concurrentie aangaan met Théo Barbet en Damian van Bruggen voor een plek in het hart van de defensie, wat ongetwijfeld zal zorgen voor een interessante strijd binnen het team.

Almere City heeft met de komst van de mysterieuze Fransman een onbekende factor toegevoegd aan hun team. Het is afwachten hoe Soh zich zal ontwikkelen en of hij de verdediging van Almere City kan versterken. De fans zijn in ieder geval benieuwd naar wat deze nieuwkomer te bieden heeft en hopen op een positieve bijdrage aan het succes van de club.