×
Home Nieuws Livescore

Tranen vloeien als Noorse sensatie zijn hartverscheurende afscheid neemt - Ajax maakt zich op voor megatransfer van 6 miljoen euro!

Tranen vloeien als Noorse sensatie zijn hartverscheurende afscheid neemt - Ajax maakt zich op voor megatransfer van 6 miljoen euro!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 15:48 uur

Ajax heeft een grote vis aan de haak geslagen! Sivert Mannsverk, een veelbelovende Noorse middenvelder van slechts 21 jaar oud, staat op het punt om de overstap te maken naar de Amsterdamse club. Het afscheid bij zijn huidige team, Molde FK, verliep niet zonder emoties. Op donderdagochtend nam Mannsverk, met tranen in zijn ogen, afscheid van zijn ploeggenoten.

Hoewel de handtekeningen nog niet zijn gezet, heeft Mannsverk bevestigd aan TV2 dat hij Molde gaat verlaten. Ajax is bereid om minimaal zes miljoen euro neer te tellen voor de talentvolle middenvelder. "Als je naar mijn ogen kijkt, kun je waarschijnlijk zien dat ze een beetje rood zijn. Het is een emotioneel moment voor mij. Hoewel het nog niet definitief is, reis ik wel naar Amsterdam", aldus Mannsverk.

Mannsverk heeft bijna honderd wedstrijden gespeeld voor Molde FK en had graag afscheid genomen met een Champions League-ticket. Helaas bleek Galatasaray in de play-offs te sterk. "Wat mij zo emotioneel maakt? Dit is mijn leven. Ik heb hier vriendschappen voor het leven gesloten. Er zijn zoveel mensen die ontzettend veel voor mij hebben betekend", vertelt Mannsverk met een brok in zijn keel.

Ook zijn teamgenoten bij Molde hebben moeite met het vertrek van Mannsverk. "Het is jammer. Sivert is een geweldig persoon. Het feit dat hij bijna met tranen in zijn ogen vertrekt, laat zien hoeveel hij om de club geeft", aldus middenvelder Emil Breivik.

Met de komst van Mannsverk hoopt Ajax een nieuwe ster aan het team toe te voegen. De supporters kunnen niet wachten om hem in het rood-witte tenue te zien schitteren op het veld. De verwachtingen zijn hooggespannen en de clubleiding heeft er alle vertrouwen in dat Mannsverk een belangrijke rol zal spelen in het succes van Ajax.