×
Home Livescore

Van der Meijde: Metinho kan mee bij Ajax verrassen.

Van der Meijde: Metinho kan mee bij Ajax verrassen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 6 mei 2024 23:24 uur

Voormalig voetballer Andy van der Meijde heeft zijn bewondering uitgesproken voor de jonge middenvelder Metinho van Sparta Rotterdam. Van der Meijde, die zelf een verleden heeft bij Ajax, gelooft dat de 21-jarige huurling het potentieel heeft om succesvol te zijn bij de Amsterdamse club. Metinho heeft indruk gemaakt met zijn spel op het middenveld en lijkt klaar te zijn voor een stap naar een grotere club.

De Braziliaanse speler heeft zich dit seizoen laten gelden in de Eredivisie en heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om op een hoger niveau te spelen. Van der Meijde, die bekend staat om zijn eerlijke en directe mening, is van mening dat Metinho de potentie heeft om een belangrijke speler te worden bij Ajax. De voormalig aanvaller ziet gelijkenissen tussen zichzelf en de jonge middenvelder en denkt dat Metinho kan uitgroeien tot een publiekslieveling in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax heeft in het verleden succes gehad met het aantrekken van jonge talenten en het ontwikkelen van spelers tot toekomstige sterren. Metinho zou kunnen profiteren van de professionele omgeving en de trainingsfaciliteiten die Ajax te bieden heeft. De Amsterdamse club staat bekend om zijn aanvallende speelstijl en technisch verzorgd voetbal, wat goed zou passen bij de kwaliteiten van de jonge Braziliaan. Van der Meijde hoopt dat Ajax de interesse in Metinho serieus neemt en hem de kans geeft om zich verder te ontwikkelen in de top van het Nederlandse voetbal.