×
Home Nieuws Livescore

Ryan Gravenberch in de startblokken voor sensationele transfer naar Liverpool, terwijl Bayern München een vervanger zoekt!

Ryan Gravenberch in de startblokken voor sensationele transfer naar Liverpool, terwijl Bayern München een vervanger zoekt!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 13:24 uur

Een sensationele overgang van Ryan Gravenberch naar Liverpool lijkt steeds waarschijnlijker te worden. De getalenteerde middenvelder van Bayern München was donderdag afwezig op de training, wat de geruchtenmolen rondom zijn mogelijke transfer alleen maar versterkt.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Liverpool er alles aan doet om op het laatste moment Gravenberch binnen te halen, en de speler zelf staat te popelen om de stap naar Anfield te maken. Volgens BILD bevindt de Nederlander zich nog steeds in München, maar heeft hij donderdag niet deelgenomen aan de training. De Duitse krant meldt tevens dat er beweging zit in het spannende spel rondom de Gravenberch-transfer.

Bayern heeft echter een duidelijke voorwaarde gesteld: ze willen eerst een vervanger aantrekken voordat Gravenberch mag vertrekken. João Palhinha wordt genoemd als mogelijke kandidaat bij Der Rekordmeister. Fulham heeft naar verluidt zelfs al een bod van zestig miljoen euro ontvangen, maar de Premier League-club houdt vast aan een vraagprijs van tachtig miljoen.

Wat de toekomst van Gravenberch betreft, valt er nog veel te bespreken. Het is duidelijk dat Ajax ook een graantje zou meepikken van een eventuele transfer van de middenvelder, aangezien de Amsterdammers vorig jaar een doorverkooppercentage hebben bedongen in de onderhandelingen met Bayern.