×
Home Nieuws Livescore

PSV in gevecht om Davinson Sánchez: Monaco mengt zich in de strijd!

PSV in gevecht om Davinson Sánchez: Monaco mengt zich in de strijd!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 12:36 uur

PSV staat voor een nieuwe uitdaging in de strijd om de handtekening van Davinson Sánchez. De Eindhovenaren hebben hun interesse in de Colombiaanse verdediger nieuw leven ingeblazen, maar de zaakwaarnemer van Sánchez is momenteel druk bezig met een mogelijke transfer naar AS Monaco.

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio heeft PSV nog steeds de wens om een nieuwe centrale verdediger aan te trekken, en heeft de club deze week geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Sánchez. Eerder was al bekend dat Stade Rennais ook interesse had in de verdediger van Tottenham Hotspur, maar nu blijkt dat Monaco ook serieus werk maakt van een mogelijke transfer. De interesse van de Monegasken is niet nieuw.

De zaakwaarnemer van Sánchez is momenteel in Londen om met Spurs te onderhandelen over een mogelijke transfer naar Monaco. De Ligue 1-club is vastberaden om de verdediger binnen te halen en lijkt goede kansen te hebben. Tot nu toe was een transfer van Sánchez voor PSV te kostbaar gebleken, maar de Eindhovenaren hebben de hoop op zijn komst nog niet opgegeven.