×
Home Livescore

PSV-rechtsback Shurandy Sambo in de belangstelling van FC Twente: Wordt hij de opvolger van Joshua Brenet?

PSV-rechtsback Shurandy Sambo in de belangstelling van FC Twente: Wordt hij de opvolger van Joshua Brenet?
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 11:00 uur

Er is sprake van serieuze interesse in PSV-rechtsback Shurandy Sambo vanuit FC Twente. Dit nieuws wordt zowel gemeld door het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. FC Twente is op zoek naar een vervanger voor Joshua Brenet, die al geruime tijd in verband wordt gebracht met een vertrek bij de club.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft FC Twente al een tijdje interesse in de 22-jarige Sambo. Trainer Joseph Oosting hoopt met zijn komst vooruit te kunnen kijken naar een mogelijk vertrek van Brenet. Brenet is momenteel niet beschikbaar omdat hij bezig is met een overstap naar een andere club, waar Fulham naar verluidt geïnteresseerd in is.

FC Twente overweegt een bod uit te brengen van ongeveer drie miljoen euro, inclusief bonussen. Het is nog niet duidelijk of PSV bereid is om Sambo te laten gaan. Dit zal de komende uren duidelijk worden. De verwachting is echter dat PSV akkoord zal gaan, aangezien Sambo tot nu toe weinig tot geen speeltijd heeft gekregen in de plannen van trainer Peter Bosz voor het nieuwe seizoen.

Afgelopen seizoen werd Sambo door PSV verhuurd aan Sparta Rotterdam, waar hij onder trainer Maurice Steijn indruk maakte. Steijn overwoog zelfs om hem deze zomer mee te nemen naar Ajax. Nu lijkt FC Twente echter de beste kans te hebben om de verdediger aan te trekken.