×
Home Nieuws Livescore

Ryan Gravenberch op weg naar Liverpool: Bayern München verwacht openingsbod van €30 miljoen

Ryan Gravenberch op weg naar Liverpool: Bayern München verwacht openingsbod van €30 miljoen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 10:48 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen lijkt Bayern München zich voor te bereiden op een mogelijke transfer van Ryan Gravenberch naar Liverpool. Volgens bronnen binnen de club wordt er verwacht dat Liverpool binnenkort een openingsbod van maar liefst 30 miljoen euro zal uitbrengen op de talentvolle middenvelder.

Het gerenommeerde The Athletic bracht eerder deze week al naar buiten dat Bayern interesse heeft in Gravenberch, maar er was nog geen sprake van een concreet bod. Nu lijkt het er echter op dat Liverpool bereid is om de portemonnee te trekken en een openingsbod op tafel te leggen dat hoger is dan het bedrag dat Bayern vorig jaar aan Ajax betaalde voor de Oranje-international.

Naast het mogelijke bod van Liverpool, is ook bekend geworden dat Gravenberch zelf niets liever wil dan de overstap maken naar Anfield. Manager Jürgen Klopp heeft de 21-jarige Nederlander naar verluidt al weten te overtuigen dat hij perfect in het Liverpool-systeem past.

Mocht Gravenberch daadwerkelijk vertrekken bij Bayern, dan zal de club van trainer Thomas Tuchel snel op zoek moeten naar een vervanger. De club heeft zijn oog laten vallen op João Palhinha van Fulham. Naar verluidt is Bayern bereid om tot 60 miljoen euro te betalen voor de middenvelder, maar Fulham houdt vast aan een vraagprijs van 80 miljoen euro.

Het belooft dus een spannende periode te worden voor zowel Bayern München als Liverpool. Zullen zij erin slagen om de gewenste transfers te realiseren? De tijd zal het leren.