×
Home Nieuws Livescore

Steven Berghuis mogelijk in de basis tegen Ludogorets, AD voorspelt opvolger Kudus

Steven Berghuis mogelijk in de basis tegen Ludogorets, AD voorspelt opvolger Kudus
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 08:24 uur

Ajax heeft een aantal vraagtekens voor het komende duel tegen Ludogorets. Het Algemeen Dagblad voorspelt echter dat Steven Berghuis gewoon in de basis zal starten. Daarnaast heeft de krant ook een voorspelling gedaan over de vervanger van Mohammed Kudus in de aanval.

Trainer Maurice Steijn moet sowieso één wijziging doorvoeren ten opzichte van het vorige duel in Bulgarije. Kudus, die daar een hattrick scoorde, is inmiddels overgestapt naar West Ham United en zal niet meer meespelen. Nieuwkomers Josip Sutalo, Chuba Akpom, Gaston Avila en Georges Mikautadze zijn nog niet speelgerechtigd tegen Ludogorets.

Dit beperkt de keuzemogelijkheden voor Steijn. De verwachting is dan ook dat hij kiest voor Carlos Forbs op de rechterflank. Verder zal Ajax naar verwachting met dezelfde spelers aantreden als in het vorige duel. Dit betekent dat Branco van den Boomen opnieuw plaats moet nemen op de bank, waardoor er een plek vrijkomt voor Kenneth Taylor.

De vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Ludogorets is als volgt: Gorter; Rensch, Hato, Medic, Wijndal; Tahirovic, Taylor; Forbs, Berghuis, Bergwijn; Brobbey.