×
Home Livescore

PSV geeft niet op in jacht op Davinson Sánchez

PSV geeft niet op in jacht op Davinson Sánchez
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 07:36 uur

Volgens bronnen van het Eindhovens Dagblad heeft PSV zijn interesse in een mysterieuze voetballer genaamd Davinson Sánchez nieuw leven ingeblazen. Deze onbekende speler, die in het verleden voor Ajax heeft gespeeld, staat momenteel onder contract bij Tottenham Hotspur. PSV heeft eerder al laten doorschemeren dat ze geïnteresseerd zijn in Sánchez, maar vanwege zijn hoge prijs leek een transfer uitgesloten. Echter, PSV is vastberaden en wil nog niet opgeven.

Trainer Peter Bosz, die Sánchez nog kent van hun gezamenlijke tijd bij Ajax, heeft zijn oog laten vallen op deze mysterieuze verdediger. Hoewel PSV aanvankelijk dacht dat de komst van Sánchez onmogelijk was vanwege zijn hoge prijskaartje, lijken ze nu een nieuwe poging te willen wagen. De club heeft deze week contact opgenomen met de speler, maar ook nu bleek hij nog te duur. Desondanks geeft PSV niet op en blijven ze aandringen op een transfer.

Het is duidelijk dat PSV nog steeds op zoek is naar een centrale verdediger en dat Sánchez nog steeds op hun radar staat. Onlangs heeft de Franse club Stade Rennais een bod van negen miljoen euro uitgebracht op de mysterieuze speler, maar Tottenham Hotspur lijkt meer te willen verdienen aan de transfer, ergens tussen de tien en vijftien miljoen euro.

Het is overduidelijk dat PSV dringend behoefte heeft aan een centrale verdediger. Trainer Bosz koos onlangs zelfs voor middenvelder Jerdy Schouten als centrale verdediger tijdens een wedstrijd tegen Rangers, terwijl hij nauwelijks ervaring heeft op die positie. Naar verwachting zal PSV na het tweeluik met Rangers snel actie ondernemen om Sánchez binnen te halen.

De komende dagen zal duidelijk worden wie de mysterieuze extra centrale verdediger wordt waar PSV naar op zoek is. Het blijft spannend of de club erin zal slagen om Sánchez naar Eindhoven te halen, maar één ding is zeker: PSV zal er alles aan doen om hun doel te bereiken.