×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen: "Jerdy Schouten is een aanwinst voor PSV, maar moet snel naar het middenveld worden verplaatst"

Theo Janssen:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 03:00 uur

Theo Janssen heeft een verrassende kijk op de situatie bij PSV. Volgens de analist is Jerdy Schouten een waardevolle aanwinst voor de club uit Eindhoven. Hoewel Schouten tegen Rangers als centrale verdediger speelde en indruk maakte, vindt Janssen dat hij snel een linie naar voren moet worden geschoven.

PSV behaalde woensdagavond een overtuigende 5-1 overwinning op Rangers, waardoor ze zich hebben gekwalificeerd voor de Champions League. Schouten verving André Ramalho als centrale verdediger in deze wedstrijd. Janssen was onder de indruk van de prestaties van de nieuwkomer. "Hij maakt het allemaal zo gemakkelijk. Hij maakt zelden domme fouten en speelt altijd de bal naar de juiste kleur", aldus de voormalige middenvelder bij RTL.

"Ik denk dat hij echt een toevoeging is voor PSV", vervolgde Janssen overtuigend. Hij hoopt echter dat Schouten uiteindelijk naar het middenveld wordt verplaatst. "Dat moet snel gebeuren, niet op de lange termijn. Ik denk dat een middenveld met Schouten, Veerman en een nummer tien goed zou werken."

Donderdagavond zal PSV ontdekken wat hen te wachten staat in de groepsfase van de Champions League. Samen met Feyenoord zullen ze om 18.00 uur de loting bijwonen.