×
Home Nieuws Livescore

PSV overklast Rangers FC en stoot door naar Champions League groepsfase, Cyriel Dessers teleurgesteld

PSV overklast Rangers FC en stoot door naar Champions League groepsfase, Cyriel Dessers teleurgesteld
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 02:48 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen, heeft Cyriel Dessers, voormalig Feyenoord-spits, zijn mening gegeven over de wedstrijd tussen PSV en Rangers FC in de Champions League. Terwijl Rangers vorige week nog een geduchte tegenstander bleek te zijn, was PSV dinsdagavond duidelijk de sterkere ploeg in het Philips Stadion, met een overtuigende 5-1 overwinning.

Dessers, die vorige week nog een belangrijke assist gaf in Schotland, verscheen opnieuw aan de aftrap van de wedstrijd. Na afloop werd hij geïnterviewd door RTL 7 en gevraagd of Rangers recht had op meer. Dessers reageerde bedachtzaam en zei: "Dat vind ik een goede vraag. Op basis van de wedstrijd vorige week (2-2) zeker. Vandaag denk ik dat PSV op alle vlakken net een tikje te groot was voor ons."

De teleurstelling was duidelijk voelbaar in de kleedkamer na de wedstrijd. Dessers beschreef de sfeer als een "grafstemming". Hij gelooft dat PSV de sterkste tegenstander was die ze konden loten en dat een andere loting hen een grote kans had gegeven om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Ondanks de teleurstelling, richt Dessers zijn blik alweer op de toekomst. Hij benadrukt het belang van de komende wedstrijd tegen Celtic, de zogenaamde "Old Firm". Als ze die wedstrijd winnen, kunnen ze aan de leiding komen in het klassement. Dessers is vastberaden om ervoor te zorgen dat de teleurstelling van de Champions League-kwalificatie hen niet achtervolgt.

Het is duidelijk dat Dessers en zijn teamgenoten een zware dobber hebben gehad aan PSV, maar ze laten zich niet ontmoedigen. Ze blijven strijden voor succes en hopen op betere resultaten in de toekomst.