×
Home Nieuws Livescore

PSV keert na vijf jaar terug naar de Champions League en veroorzaakt een social media storm. Eindhoven is in extase na de kwalificatie voor het miljardenbal.

PSV keert na vijf jaar terug naar de Champions League en veroorzaakt een social media storm. Eindhoven is in extase na de kwalificatie voor het miljardenbal.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 01:24 uur

PSV verovert na een afwezigheid van vijf jaar weer een plekje in de prestigieuze Champions League en dit zorgt voor een enorme buzz op social media. De inwoners van Eindhoven zijn dolgelukkig met de kwalificatie voor het miljardenbal.

De overwinning van PSV op Rangers FC met een overtuigende 5-1 score zorgt voor veel opwinding. Saibari, een ware dynamo vanavond, Teze die uitblinkt, Schouten die straalt en bijna 40 miljoen aan inkomsten die bijna zeker zijn, PSV heeft zich prima door een lastige zomer heen geworsteld.

Supporters van de mooiste club van het land worden gefeliciteerd met dit geweldige nieuws. PSV is terug in het toernooi waar het thuishoort!

Antwerp, Copenhagen en PSV hebben het klusje geklaard. #UCL

Een speciaal bedankje gaat uit naar Peter Bosz! PSV speelt eindelijk weer schitterend en wint.

PSV heeft voor het eerst sinds 2018 een Champions League play-off wedstrijd gewonnen, waardoor de club zich voor het eerst sinds die overwinning in 2018 heeft gekwalificeerd voor de groepsfase van de Champions League. Eindelijk!

De krachtige wederopstanding van twee bekritiseerde jeugdspelers, Teze en Saibari, geeft Eindhoven de glamour van de Champions League terug. Een gouden avond, mede mogelijk gemaakt door het lef en de bravoure van Peter Bosz.

Een mooie avond om te beseffen dat je jonge spelers niet te snel moet afschrijven en veroordelen. Teze, Saibari en Bakayoko zijn slechts enkele voorbeelden van spelers die vanavond schitterden.

Luuk de Jong is in topvorm, dus het is begrijpelijk dat Ricardo Pepi niet veel heeft gespeeld. LDJ is ook 33 jaar oud en blessuregevoelig. Geduld, Amerikaanse voetbalfans.

PSV plaatst zich voor de Champions League na een overtuigende 5-1 overwinning op Rangers FC. Met uitblinkers Ismael Saibari, jubilaris Luuk de Jong, Joey Veerman en Jerdy Schouten, die de rol van voetballende en inschuivende centrale verdediger uitstekend vervulde, zit PSV in de loting voor de CL.

Opa Luuk de Jong heeft in de CL-kwalificaties laten zien wat hij waard is: 4 wedstrijden, 5 goals, 2 assists. Kan echt niet meer!

Deze club is zo speciaal. Zo uniek. Zo innovatief. Dat vind je nergens.

Five-One. Dat is het. Dat is de tweet.