×
Home Nieuws Livescore

PSV vernedert Rangers met 5-1: Verdediger Goldson schiet per ongeluk in eigen doel!

PSV vernedert Rangers met 5-1: Verdediger Goldson schiet per ongeluk in eigen doel!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 01:00 uur

In een spectaculaire wedstrijd tussen PSV en Rangers heeft zich een buitengewoon opmerkelijk tafereel afgespeeld. Verdediger Connor Goldson, met de beste bedoelingen om de bal terug te spelen naar doelman Jack Butland, werd geconfronteerd met een angstaanjagende verrassing toen de bal onverwachts zijn eigen doel in rolde. Een ongelukkige eigen goal die de toeschouwers met verbijstering achterliet.

Maar dat was nog niet alles wat deze wedstrijd zo uniek maakte. PSV wist maar liefst vier keer het net te vinden, met doelpunten van Ismael Saibari die twee keer het doel wist te vinden, Luuk de Jong en Joey Veerman. Een indrukwekkende prestatie van het team, dat de tegenstander overrompelde met hun aanvallende kracht en vastberadenheid.

Deze wedstrijd zal zeker de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest opmerkelijke en spannende confrontaties van het seizoen. PSV heeft bewezen dat ze niet alleen in staat zijn om te scoren, maar ook om de tegenstander te verrassen met onverwachte wendingen. Een ware traktatie voor de fans en een herinnering die nog lang zal blijven hangen.