×
Home Nieuws Livescore

Benjamin Pavard verruilt Bayern München voor Internazionale in miljoenendeal

Benjamin Pavard verruilt Bayern München voor Internazionale in miljoenendeal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 21:48 uur

Benjamin Pavard heeft zijn avontuur bij Bayern München officieel afgesloten. De Franse verdediger heeft een nieuwe bestemming gevonden bij Internazionale, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een lucratief contract voor meerdere jaren.

De Nerazzurri hebben maar liefst dertig miljoen euro, plus nog eens twee miljoen euro aan bonussen, overgemaakt naar Bayern om de diensten van Pavard veilig te stellen. De verdediger speelde sinds medio 2019 voor Der Rekordmeister en heeft nu eindelijk groen licht gekregen om naar Milaan te verhuizen. Er was echter één voorwaarde: Bayern moest eerst een vervanger vinden voordat Pavard mocht vertrekken.

Met zijn gewenste transfer in de pocket kan Pavard terugkijken op een succesvolle periode bij Bayern. In totaal heeft hij 163 officiële wedstrijden gespeeld, waarin hij twaalf doelpunten heeft gemaakt en twaalf assists heeft gegeven. De voormalige speler van Lille OSC en VfB Stuttgart heeft met Bayern maar liefst tien prijzen gewonnen, waaronder vier landstitels en één Champions League-titel.

De transfer van Pavard kan mogelijk gevolgen hebben voor Feyenoord. Bayern heeft namelijk zijn oog laten vallen op Lutsharel Geertruida als mogelijke vervanger van de Fransman. De Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio heeft dinsdag al laten weten dat Der Rekordmeister interesse heeft in de verdediger van Feyenoord.

Bienvenue 🇫🇷#ForzaInter #WelcomeBenjamin

— Inter (@Inter_en) August 30, 2023