×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord haalt doelman Mikki van Sas binnen: 'Here we go' volgens transfergoeroe Fabrizio Romano

Feyenoord haalt doelman Mikki van Sas binnen: 'Here we go' volgens transfergoeroe Fabrizio Romano
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 18:48 uur

In een verrassende wending heeft Feyenoord aangekondigd dat ze hun team gaan versterken met een nieuwe doelman genaamd Mikki van Sas. Deze transfer is zojuist bevestigd door de gerenommeerde transfergoeroe Fabrizio Romano, die de deal omschrijft als een 'here we go', wat betekent dat alles in kannen en kruiken is.

Van Sas zal de overstap maken van Manchester City naar Feyenoord en zal daar een contract tekenen dat hem tot de zomer van 2026 aan de club bindt. Dit is een grote stap voor de jonge doelman, die nu de kans krijgt om zijn talent te laten zien bij een van de grootste clubs van Nederland.

De details van de transfer zijn nog niet volledig bekend, maar het lijkt erop dat Feyenoord een goede deal heeft weten te sluiten met Manchester City. Er zal naar verluidt een clausule worden opgenomen in de overeenkomst, waardoor City een deel van de opbrengst zal ontvangen als Van Sas in de toekomst wordt doorverkocht.

De medische keuring van Van Sas staat gepland voor aanstaande vrijdag, wat betekent dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de transfer officieel wordt afgerond. Feyenoord-fans kunnen niet wachten om hun nieuwe doelman in actie te zien en zijn benieuwd naar wat hij kan bijdragen aan het team.

Met deze versterking hoopt Feyenoord zich verder te kunnen ontwikkelen en competitief te blijven in zowel de nationale als internationale competities. De komst van Van Sas is een teken van ambitie en laat zien dat Feyenoord vastbesloten is om succesvol te zijn.

Meer informatie over deze transfer zal binnenkort volgen. Blijf op de hoogte voor het laatste nieuws over Mikki van Sas en zijn avontuur bij Feyenoord.