×
Home Nieuws Livescore

Spaanse bondsvoorzitter in nieuwe aflevering van kus-soap: Voetbalster lacht om controversiële foto's

Spaanse bondsvoorzitter in nieuwe aflevering van kus-soap: Voetbalster lacht om controversiële foto's
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 18:36 uur

Het tumult rondom de omstreden kus van de Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales aan voetbalster Jennifer Hermoso na de WK-finale neemt een verrassende wending. Op een onlangs opgedoken video op social media is te zien hoe Hermoso voluit lacht om verschillende foto's van de bewuste kus.

Het verhaal is inmiddels bekend: tijdens de prijsuitreiking van het WK Vrouwen gaf Rubiales Hermoso een onverwachte kus op de mond. Dit zorgde voor een stortvloed aan kritiek op de voorzitter van de Spaanse voetbalbond, terwijl Hermoso benadrukte dat de kus niet vrijwillig was. Echter, er ontstaat nu twijfel over haar woorden. Na de gewonnen WK-finale maakt Hermoso lachend vergelijkingen met de iconische kus tussen Iker Casillas en zijn toenmalige vriendin Sara Carbonero na de WK-finale in 2010.

Opvallend genoeg roepen de speelsters van het Spaanse team in de bus luidkeels "beso, beso, beso", oftewel "kus, kus, kus". Kort daarna stapt Rubiales uit de bus en zegt hij met een blos op zijn wangen: "Stop ermee, jullie laten me nog blozen."

Rubiales blijft echter volhouden dat hij niets verkeerds heeft gedaan. De FIFA heeft hem voor een periode van negentig dagen geschorst, terwijl het Spaanse Openbaar Ministerie een onderzoek is gestart naar de kwestie. De soap rondom de kus lijkt dus nog lang niet ten einde.