×
Home Nieuws Livescore

Ronald de Boer: PSV favoriet voor Champions League groepsfase, maar Rangers niet kansloos

Ronald de Boer: PSV favoriet voor Champions League groepsfase, maar Rangers niet kansloos
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 18:12 uur

Voormalig voetballer Ronald de Boer heeft zijn mening gegeven over de kansen van PSV en Rangers om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De Boer, die eerder voor Rangers FC speelde, gelooft dat PSV de favoriet is, maar acht Rangers niet kansloos.

In de vorige ontmoeting tussen PSV en Rangers op Ibrox eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. De allesbeslissende returnwedstrijd zal woensdagavond in Eindhoven plaatsvinden. "Als we realistisch kijken, dan heeft PSV zeventig procent kans om door te gaan en Rangers dertig procent", vertelt De Boer aan VoetbalNieuws. "Geluk speelt ook een rol. Ik hoop dat PSV niet faalt, maar als Rangers-fan gun ik hen alles en hoop ik dat ze doorgaan."

"Maar als analist moet ik objectief zijn en ik vind dat PSV een beter team heeft", benadrukt De Boer. Volgens de voormalig international moet PSV vooral oppassen voor de snelle Schotse counters. "Zoals we eerder hebben gezien... Die linksbuiten, Rabbi Matondo, was echt razendsnel. Als je een keer een foutje maakt, kan hij het afstraffen. Dan kan de wedstrijd zomaar een andere wending krijgen."