×
Home Nieuws Livescore

Maurice Steijn prijst Thiago Almada en suggereert dat hij bij Ajax had kunnen schitteren

Maurice Steijn prijst Thiago Almada en suggereert dat hij bij Ajax had kunnen schitteren
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 15:24 uur

Maurice Steijn, de voetbaltrainer van een Nederlandse topclub, heeft onlangs zijn bewondering uitgesproken voor de Argentijnse aanvaller Thiago Almada van Atlanta United. Steijn heeft Almada persoonlijk aan het werk gezien en is van mening dat de jonge voetballer perfect bij Ajax zou passen. Echter, ondanks deze positieve indruk, heeft de club ervoor gekozen om Georges Mikautadze aan te trekken.

Steijn gaf toe dat de naam van Mikautadze vaak in de media werd genoemd en dat hij ook de kans heeft gehad om hem te observeren. Hij beschreef Mikautadze als een geweldige speler en een typische Ajax-speler. Desondanks is Steijn tevreden met de keuze voor een ander type speler, waar hij ook erg blij mee is. Toch kon hij niet ontkennen dat Almada ook een waardevolle toevoeging aan het team zou zijn geweest.

De uitspraken van Steijn vonden plaats tijdens een persconferentie in aanloop naar de belangrijke returnwedstrijd tegen Ludogorets. Het is duidelijk dat Steijn, ondanks zijn tevredenheid met de huidige selectie, nog steeds onder de indruk is van de kwaliteiten van Almada en zijn potentieel bij Ajax.