×
Home Nieuws Livescore

Chelsea FC wil Manchester City's opkomende ster Cole Palmer deze zomer naar Stamford Bridge halen

Chelsea FC wil Manchester City's opkomende ster Cole Palmer deze zomer naar Stamford Bridge halen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 13:36 uur

Chelsea FC heeft hun oog laten vallen op een nieuwe aanwinst voor het komende seizoen. De club is vastberaden om Cole Palmer naar Stamford Bridge te halen. Deze jonge middenvelder heeft de afgelopen weken indruk gemaakt bij Manchester City en Chelsea ziet hem als de perfecte toevoeging aan hun team.

Palmer heeft dit seizoen al drie keer gespeeld voor City en wist twee keer te scoren, zowel in de UEFA Super Cup als in de Community Shield. Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven bij Chelsea, die onder de indruk zijn van zijn talent. De club is van plan om zo snel mogelijk gesprekken te starten, aangezien de transferdeadline nadert.

De 21-jarige middenvelder heeft zijn hele jeugdopleiding bij City doorlopen en maakte in 2021 de overstap naar het eerste elftal. Ondanks zijn potentieel heeft Palmer te maken met hevige concurrentie bij The Citizens, waardoor hij maar weinig speeltijd krijgt. Dit is een van de redenen waarom Chelsea zo geïnteresseerd is in zijn diensten.

Transferexpert Fabrizio Romano heeft laten weten dat Chelsea alles op alles zal zetten om Palmer binnen te halen. De club ziet hem als een waardevolle aanwinst en wil snel handelen. Het is echter nog onduidelijk wat de positie van Manchester City is in deze transfer. Maar Chelsea is vastberaden om Palmer naar Stamford Bridge te halen.

Het belooft een spannende periode te worden voor Cole Palmer, waarbij hij moet beslissen of hij bij Manchester City blijft of de overstap maakt naar Chelsea. Hoe dan ook, zijn talent en potentieel zijn niet onopgemerkt gebleven en hij zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de toekomst van het Engelse voetbal.