×
Home Nieuws Livescore

Boscagli trekt zich niets aan van kritiek voor Champions League-duel met Rangers FC

Boscagli trekt zich niets aan van kritiek voor Champions League-duel met Rangers FC
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 13:12 uur

PSV-verdediger Olivier Boscagli trekt zich niets aan van de negatieve geluiden rondom de verdediging van zijn team voorafgaand aan het Champions League-duel met Rangers FC. Hoewel de verdediging de laatste tijd onder een vergrootglas ligt, blijft de Fransman vol vertrouwen dat PSV zich zal kwalificeren voor het miljardenbal.

In een interview met RTL reageerde Boscagli op de kritiek op de verdediging. "Eerlijk gezegd lees ik niet wat mensen zeggen, het meeste is gewoon onzin. Ik besteed er geen aandacht aan. Natuurlijk krijgen we doelpunten tegen en worden we soms verrast, maar we hebben nog geen wedstrijd verloren. Critici klagen altijd over onze speelstijl, maar ik vind dat we op dit moment sterk spelen. We hebben plezier op het veld en gaan voor de overwinning, daar hebben we vertrouwen in."

Boscagli maakte in 2019 de overstap van OGC Nice naar PSV, maar heeft nog niet de kans gehad om in de Champions League te spelen voor de club. "Dit is mijn vijfde jaar bij PSV zonder Champions League, het is een enorm doel voor ons", aldus Boscagli. PSV speelde vorige week gelijk met 2-2 in Glasgow en moet vanavond de klus in eigen huis klaren. Vorig seizoen speelde PSV ook gelijk met 2-2, maar ging het in eigen huis mis met een 0-1 nederlaag.