×
Home Nieuws Livescore

Gabriël Misehouy deelt cryptische boodschap op Instagram: geduld raakt op

Gabriël Misehouy deelt cryptische boodschap op Instagram: geduld raakt op
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 08:24 uur

De jonge voetballer Gabriël Misehouy heeft op mysterieuze wijze een boodschap verspreid via zijn Instagram-account. In zijn recente post laat de achttienjarige talentvolle speler doorschemeren dat zijn geduld langzaam begint op te raken. Hoewel de exacte betekenis van zijn boodschap niet duidelijk is, lijkt het erop dat hij doelt op de moeizame contractonderhandelingen met zijn huidige club Ajax. Opvallend genoeg heeft Silvano Vos, een andere speler van Ajax, het bericht ook gedeeld op zijn eigen pagina.

Momenteel bevindt Misehouy zich in onderhandeling met Ajax over een contractverlenging, aangezien zijn huidige contract tot medio 2024 loopt. Echter, de concurrentie is hevig, aangezien clubs zoals Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Chelsea en OSC Lille interesse hebben getoond in de jonge voetballer. Ondanks deze interesse heeft Misehouy de intentie om bij Ajax te blijven en hoopt hij ook deel uit te maken van het eerste elftal. Desalniettemin lijkt uit zijn Instagram-post naar voren te komen dat hij niet tevreden is over de voortgang van de onderhandelingen.

Een interessant detail is dat Vos het bericht van Misehouy ook heeft gedeeld op zijn eigen Instagram-account. Vos, die al bij de A-selectie van Ajax speelt, heeft zelf ook interesse van andere clubs. Atlético Madrid zou graag Vos willen overnemen, maar dit zal geen gemakkelijke opgave zijn. Onlangs heeft Vos zijn contract bij Ajax verlengd tot 2028. Desondanks blijft Atlético Madrid vertrouwen houden dat een overgang mogelijk is. Het is dus mogelijk dat Vos met het delen van Misehouy's Instagram-post hint naar de onderhandelingen met Atlético.

Inmiddels heeft Misehouy de onderschrift van zijn bericht aangepast naar "God's Timing". Zowel Vos als Misehouy spelen al sinds hun zevende levensjaar voor Ajax en hebben samen alle jeugdelftallen doorlopen op Sportpark De Toekomst.

Het is duidelijk dat er achter de schermen veel gaande is bij Ajax en dat de toekomst van zowel Misehouy als Vos nog onzeker is. Het blijft afwachten hoe de contractonderhandelingen zullen verlopen en of beide spelers uiteindelijk bij Ajax zullen blijven of elders hun carrière zullen voortzetten.