×
Home Nieuws Livescore

Bosz past opstelling aan voor cruciaal duel met Rangers: Schouten start op het middenveld

Bosz past opstelling aan voor cruciaal duel met Rangers: Schouten start op het middenveld
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 07:12 uur

In een verrassende wending lijkt Peter Bosz zijn tactiek voor het aankomende duel met Rangers drastisch te veranderen. Volgens insiders zal de coach niet Ismael Saibari, maar Jerdy Schouten op het middenveld laten starten naast Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. Deze opstelling, die afwijkt van de elf spelers die vorige week het veld betraden, zou een strategische zet kunnen zijn om de tegenstander te verrassen.

Tijdens een persconferentie voorafgaand aan het cruciale duel, liet Bosz weten dat hij niet van plan is om zijn aanvallende speelstijl aan te passen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden in Eindhoven, waarbij de winnaar een plek in de Champions League voorronde verovert. Hoewel Bosz vasthoudt aan zijn offensieve aanpak, wordt verwacht dat hij iets meer defensieve zekerheid wil inbrengen op het middenveld door Schouten op te stellen in plaats van Saibari.

De keuze voor Schouten betekent dat er geen echte aanvallende middenvelder in de opstelling staat. Hierdoor lijkt het erop dat de drie middenvelders meer op elkaar afgestemd zullen spelen. Achterin zullen Olivier Boscagli en André Ramalho starten, ondanks dat zij beiden geblesseerd uitvielen tijdens de vorige wedstrijd. Sangaré en Johan Bakayoko lijken ook een basisplaats te krijgen, ondanks de transfergeruchten rondom het duo. Samen met Noa Lang en Luuk de Jong vormen zij de aanvalslinie.

De verwachte opstelling voor het duel tegen Rangers is als volgt: Benitez op doel, met Teze, Ramalho, Boscagli en Dest in de verdediging. Op het middenveld staan Veerman, Schouten en Sangaré, terwijl Bakayoko, De Jong en Lang de aanval completeren. Deze opstelling belooft een interessante en onvoorspelbare wedstrijd, waarbij Bosz zijn spelers op een nieuwe manier laat samenspelen om de overwinning te behalen.