×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz onaangedaan door spanning bij PSV voor Champions League-duel met Rangers

Peter Bosz onaangedaan door spanning bij PSV voor Champions League-duel met Rangers
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 29 augustus 2023 15:48 uur

Peter Bosz blijft kalm te midden van de opgebouwde spanning bij PSV voorafgaand aan het tweede Champions League-duel met Rangers. Tijdens de persconferentie op dinsdag deelde de trainer zijn gedachten. Vorig jaar werden de Eindhovenaren uitgeschakeld door de Schotten voor het prestigieuze toernooi.

"Ik was er vorig jaar niet bij", verklaarde Bosz. "Ik merk er niet veel van. Ook om mij heen lijkt het rustig. Natuurlijk ben ik op de hoogte van de uitslagen van vorig jaar. Maar dit is het niveau waar we naar streven. Spanning hoort daarbij."

Volgens Bosz is Rangers een geduchte tegenstander. "Vooral omdat we vorige keer 2-2 speelden. In het verleden was dat een goede uitslag in Europa. Maar ik merk aan jullie en aan de reacties in de kleedkamer vorige week dat we niet tevreden waren. Dat is alleen maar positief. Het laat zien op welk niveau we willen spelen."

Bosz werd gevraagd waar PSV voor moet oppassen. "Dat we niet te veel naar mensen zoals jullie luisteren. En dat we ons eigen plan volgen."