×
Home Nieuws Livescore

Transferdeadline nadert: PSV hoopt op vertrek Sangaré of Bakayoko voor mogelijke terugkeer Lozano

Transferdeadline nadert: PSV hoopt op vertrek Sangaré of Bakayoko voor mogelijke terugkeer Lozano
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 29 augustus 2023 11:00 uur
Laatst geüpdatet: dinsdag 29 augustus 2023 11:32 uur

Het is een drukke periode voor PSV, waar technisch directeur Earnest Stewart niet kan ontspannen in de laatste week van de transferwindow. Volgens bronnen van het Eindhovens Dagblad en Voetbal International hoopt de club nog steeds op een vertrek van Ibrahim Sangaré of Johan Bakayoko. Als een van deze spelers vertrekt, is het doelwit voor PSV duidelijk: Hirving Lozano moet terugkeren naar Eindhoven.

De situatie bij PSV is verre van rustig. Voor Bakayoko worden er nog biedingen verwacht van clubs zoals Brentford, Burnley en Paris Saint-Germain. Hoewel PSV de Belg niet wil verkopen, is het de vraag of hij houdbaar is met zoveel interesse. Wat betreft Sangaré is de situatie iets eenvoudiger. "Verwacht wordt dat Sangaré in de laatste fase van de transfermarkt vertrekt: Nottingham Forest blijft aandringen en zal waarschijnlijk terugkomen voor hem."

Ook de mogelijke komst van Lozano hangt af van de ontwikkelingen rond Sangaré en Bakayoko. Een terugkeer van de Mexicaan zou vijftien miljoen euro kosten en kan alleen doorgaan als een van de twee spelers vertrekt. De kans dat Sangaré of Bakayoko vertrekt, is zeer waarschijnlijk, waardoor een terugkeer van Lozano steeds realistischer wordt. Napoli heeft met Jesper Lindstrom al een vervanger voor de Mexicaan zo goed als binnen.

Naast de mogelijke komst van Lozano, is PSV ook nog op zoek naar een nieuwe centrale verdediger in de laatste week van de transferwindow. Miles Robinson van Atlanta United en Zeno Debast zijn de topkandidaten, maar ook voor deze transfer geldt dat eerst Sangaré of Bakayoko verkocht moet worden.

De gesprekken over de terugkeer van Hirving Lozano naar PSV gaan onverminderd door. Het lijkt steeds waarschijnlijker te worden, maar er zal wel een speler verkocht moeten worden. Dit kan Ibrahim Sangaré zijn, waar Nottingham Forest interesse in heeft, maar ook Johan Bakayoko, voor wie er concrete belangstelling is.