×
Home Nieuws Livescore

Moeder van Spaanse bondsvoorzitter in hongerstaking: Familie Rubiales smeekt om einde commotie

Moeder van Spaanse bondsvoorzitter in hongerstaking: Familie Rubiales smeekt om einde commotie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 29 augustus 2023 08:49 uur

Moeder van Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales in hongerstaking

In een opmerkelijke wending heeft de moeder van Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales besloten om in hongerstaking te gaan. Ze heeft zichzelf opgesloten in een mysterieuze kerk en weigert te eten totdat de naam van haar zoon volledig gezuiverd is. Een vriendin van het gezin heeft gereageerd op deze schokkende gebeurtenis en benadrukt dat de familie momenteel door een ware nachtmerrie gaat. Ze hopen dan ook dat de commotie snel tot een einde komt.

"De situatie waar de familie zich in bevindt is werkelijk verschrikkelijk", vertelt de vriendin van de familie terwijl ze voor de mysterieuze kerk staat waar de moeder zich heeft opgesloten. "Het is onbegrijpelijk hoe ver dit nog moet gaan. De moeder is er erg slecht aan toe. De kus was slechts een moment van vreugde en spontaniteit, er was absoluut niets verkeerds aan. Het is belangrijk dat iedereen beseft hoe deze arme vrouw zich voelt en waarom ze zich genoodzaakt voelt om deze extreme maatregel te nemen."

Rubiales kwam in opspraak vanwege de kus die hij gaf aan de Spaanse speelster Jennifer Hermoso. Als gevolg hiervan werd hij al geschorst door de FIFA, maar hij weigert zelf af te treden als bondsvoorzitter van Spanje. De situatie blijft daardoor gespannen en onzeker.