×
Home Nieuws Livescore

PSV-trainer Bosz opgelucht: Boscagli fit voor cruciale return tegen Rangers

PSV-trainer Bosz opgelucht: Boscagli fit voor cruciale return tegen Rangers
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 29 augustus 2023 00:00 uur

PSV-trainer Peter Bosz kan opgelucht ademhalen voor de belangrijke wedstrijd tegen Rangers FC. Olivier Boscagli is namelijk op tijd hersteld van zijn blessure en kan meespelen. Dit nieuws werd gemeld door het Eindhovens Dagblad. Voorafgaand aan de wedstrijd was er veel onzekerheid over de inzetbaarheid van Boscagli, maar hij lijkt woensdagavond gewoon aan de aftrap te staan.

Naast Boscagli kan Bosz ook rekenen op Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko. Ondanks dat beide spelers in verband worden gebracht met een transfer, willen ze graag in actie komen tegen Rangers. De transfergeruchten worden even aan de kant geschoven. Bakayoko staat in de belangstelling van verschillende clubs, waaronder Burnley, Brentford, West Ham United, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain. Sangaré wacht op een club die bereid is zijn afkoopclausule van 37,5 miljoen euro te betalen.

Voor PSV staat woensdagavond alles in het teken van de wedstrijd tegen Rangers. Als ze winnen, plaatsen ze zich voor de groepsfase van de Champions League. Vorige week eindigde de heenwedstrijd in een gelijkspel van 2-2. De spelers hebben hun focus volledig op deze wedstrijd en willen de club helpen om door te komen, ongeacht de transferperikelen.

Bron: Twitter - Rik Elfrink (@RikElfrink) - 28 augustus 2023