×
Home Nieuws Livescore

PSV-trainer Bosz opgelucht: Boscagli fit voor cruciale return tegen Rangers

PSV-trainer Bosz opgelucht: Boscagli fit voor cruciale return tegen Rangers
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 23:48 uur

PSV-coach Peter Bosz kan opgelucht ademhalen voor de belangrijke wedstrijd tegen Rangers FC. Olivier Boscagli is op tijd hersteld van een blessure die hij opliep in de vorige wedstrijd en kan meespelen, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Er waren twijfels over de beschikbaarheid van Boscagli. De Franse verdediger moest voortijdig het veld verlaten tijdens de wedstrijd op Ibrox en het leek er lange tijd op dat hij niet op tijd fit zou zijn voor de return in Eindhoven. Gelukkig blijkt dit niet het geval te zijn en lijkt Boscagli woensdagavond gewoon aan de aftrap te kunnen verschijnen.

Naast Boscagli kan Bosz ook rekenen op Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko. Beide spelers worden in verband gebracht met een transfer, maar ze willen dolgraag in actie komen tegen Rangers. De transferperikelen worden even opzij geschoven. Bakayoko staat in de belangstelling van verschillende clubs, waaronder Burnley, Brentford, West Ham United, Tottenham Hotspur en Paris Saint-Germain. Sangaré wacht op een club die bereid is zijn afkoopclausule van 37,5 miljoen euro te betalen.

Voor PSV staat woensdag eerst de wedstrijd tegen Rangers op het programma. Als ze winnen, plaatsen ze zich voor de groepsfase van de Champions League. Vorige week eindigde de wedstrijd in Schotland in een gelijkspel van 2-2.

Zowel Sangaré als Bakayoko willen graag spelen voor PSV op woensdag en hun club helpen om door te gaan in de Champions League, ongeacht de transfergeruchten. Die worden even opzij gezet. En Boscagli is gewoon fit en klaar om te spelen tegen Rangers.