×
Home Nieuws Livescore

Depay geblesseerd uitgevallen tijdens Atlético Madrid's triomf tegen Rayo Vallecano

Depay geblesseerd uitgevallen tijdens Atlético Madrid's triomf tegen Rayo Vallecano
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 23:12 uur

In een opmerkelijke wending van het lot heeft Memphis Depay maandagavond tijdens het spannende duel tussen Atlético Madrid en Rayo Vallecano een onfortuinlijke blessure opgelopen. Na iets meer dan een halfuur spelen moest de Nederlandse sterspeler het veld verlaten vanwege spierproblemen, zo meldt Atlético Madrid op sociale media.

De timing van deze blessure kan niet slechter zijn voor Depay, aangezien het Nederlands elftal binnenkort cruciale EK-kwalificatiewedstrijden speelt. Bondscoach Ronald Koeman zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat zijn belangrijkste aanvaller mogelijk niet beschikbaar zal zijn.

Voordat hij geblesseerd raakte, wist Memphis nog wel zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Hij zette Atlético op een comfortabele 0-2 voorsprong met een doelpunt. Bij rust stond Atlético zelfs met 0-3 voor.

Het is afwachten hoe ernstig de blessure van Memphis Depay is en hoe lang hij uit de roulatie zal zijn. Voor nu zal de focus liggen op zijn herstel en het hopen op een spoedig herstel, zodat hij snel weer zijn kunsten kan vertonen op het voetbalveld.