×
Home Nieuws Livescore

Memphis Depay schittert opnieuw met doelpunt voor Atlético Madrid tegen Rayo Vallecano

Memphis Depay schittert opnieuw met doelpunt voor Atlético Madrid tegen Rayo Vallecano
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 22:25 uur

In een spectaculaire wedstrijd heeft de Nederlandse voetballer Memphis Depay opnieuw zijn stempel gedrukt bij Atlético Madrid. Met zijn tweede doelpunt in slechts drie competitiewedstrijden bewijst hij dat hij in topvorm verkeert. Dit keer was het Rayo Vallecano dat het slachtoffer werd van zijn klasse.

Na een eerdere treffer van Antoine Griezmann, gaat Atlético Madrid met een geruststellende voorsprong de rust in. De doelpuntenregen van Memphis Depay is een ware traktatie voor de fans. In de eerste competitiewedstrijd tegen Granada wist hij al indruk te maken met een ongeëvenaard doelpunt van wereldklasse. En ook tegen Vallecano laat hij zien dat hij in uitstekende vorm verkeert.

Met zijn ongekende talent en scherpte op het veld, is Memphis Depay een ware sensatie geworden bij Atlético Madrid. Zijn prestaties zijn een bron van inspiratie voor zijn teamgenoten en een nachtmerrie voor de tegenstanders. De Nederlander laat zien dat hij op dit moment in de vorm van zijn leven verkeert en klaar is om de voetbalwereld te veroveren.