×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord misgrijpt naast Matias Soule: Juventus stuurt talentvolle aanvaller naar Frosinone op huurbasis

Feyenoord misgrijpt naast Matias Soule: Juventus stuurt talentvolle aanvaller naar Frosinone op huurbasis
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 19:36 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Matias Soule besloten om definitief niet naar Feyenoord te vertrekken. In plaats daarvan heeft de Italiaanse grootmacht Juventus plotseling aangekondigd dat de getalenteerde aanvaller op huurbasis voor Frosinone gaat spelen. Dit nieuws komt als een klap in het gezicht voor de Rotterdammers, die Soule graag nog hadden willen huren.

Het leek erop dat Feyenoord de beste papieren had om Soule binnen te halen, maar de Italiaanse club was hen te snel af. Juventus heeft via hun officiƫle Twitter-account laten weten dat Soule zich bij Frosinone zal voegen voor het komende seizoen. De club wenst hem het beste toe in zijn nieuwe avontuur.

Voor Feyenoord is dit een flinke tegenslag, aangezien Soule werd gezien als een veelbelovend talent dat het team kon versterken. De Rotterdammers zullen nu op zoek moeten naar alternatieven om hun aanvalslinie te versterken.

Het is nog onduidelijk waarom Soule uiteindelijk heeft besloten om niet naar Feyenoord te gaan. Mogelijk heeft de interesse van Juventus hem overtuigd om voor een avontuur in de Serie B te kiezen. Hoe dan ook, het is een teleurstelling voor Feyenoord en een grote verrassing voor de Nederlandse voetbalwereld.

De komende tijd zal blijken hoe Soule het zal doen bij Frosinone en of hij zijn talent verder kan ontwikkelen. Voor Feyenoord rest de taak om snel een alternatieve versterking te vinden, zodat ze niet te veel tijd verliezen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.