×
Home Nieuws Livescore

Matheus Nunes weigert training bij Wolverhampton Wanderers: Manchester City biedt opnieuw.

Matheus Nunes weigert training bij Wolverhampton Wanderers: Manchester City biedt opnieuw.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 19:25 uur

Matheus Nunes, de Portugese voetballer die momenteel speelt voor Wolverhampton Wanderers, heeft besloten om niet langer deel te nemen aan de trainingen van zijn club. Volgens diverse Engelse media, waaronder de BBC, is Nunes ontevreden over de manier waarop zijn club omgaat met een mogelijke transfer. Het gerucht gaat namelijk dat Manchester City interesse heeft in de middenvelder en onlangs een tweede bod heeft uitgebracht.

Eerder zou Manchester City al een bod van maar liefst 55 miljoen euro hebben uitgebracht op Nunes, maar dit werd door Wolverhampton Wanderers van tafel geveegd. Dit heeft de Portugees duidelijk niet in goede aarde gevallen en als gevolg weigert hij nu om nog langer deel te nemen aan de trainingen. In de tussentijd heeft Manchester City naar verluidt een tweede bod van zestig miljoen euro uitgebracht op de talentvolle middenvelder. De clubleiding van Wolverhampton Wanderers overweegt dit bod serieus en het lijkt erop dat een akkoord nabij is.

Door de werkweigering van Nunes lijkt Wolverhampton Wanderers weinig andere keuze te hebben dan hem te verkopen. In 2022 werd de Portugees voor een recordbedrag van 45 miljoen euro overgenomen van Sporting. Bij Manchester City zou hij de langdurig geblesseerde Kevin De Bruyne moeten vervangen. Trainer Pep Guardiola prees Nunes vorig jaar al als 'een van de beste spelers ter wereld.'

Zal zijn wens in vervulling gaan? We zullen het moeten afwachten.