×
Home Nieuws Livescore

Jordy Clasie blijft trouw aan AZ: contractverlenging tot 2025

Jordy Clasie blijft trouw aan AZ: contractverlenging tot 2025
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 18:24 uur

AZ Alkmaar heeft een grote slag geslagen door het contract van Jordy Clasie te verlengen. De 32-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis die hem tot 2025 aan de club bindt. Daarnaast is er zelfs een optie voor nog een extra jaar opgenomen in het contract.

Clasie, die momenteel fungeert als vice-aanvoerder van AZ, is een waardevolle kracht in het jonge team van trainer Pascal Jansen. Ondanks zijn leeftijd weet hij zich nog altijd staande te houden tussen de jonge talenten. Voordat hij naar Alkmaar kwam, heeft Clasie gespeeld voor Excelsior, Feyenoord, Southampton en Club Brugge.

Het is geen verrassing dat er interesse was van andere clubs voor Clasie. Met zijn ervaring en indrukwekkende staat van dienst bij AZ is hij een belangrijke speler voor het team. Bovendien heeft hij zich dit seizoen ook laten gelden in Europees verband, wat de interesse alleen maar heeft vergroot. Echter, Clasie heeft aangegeven dat hij zich bij AZ op zijn plek voelt en daarom heeft besloten om zijn contract te verlengen.

Technisch directeur Max Huiberts is verheugd met de contractverlenging van Clasie: "Jordy is een ervaren speler die van onschatbare waarde is voor het team. Hij heeft laten zien dat hij nog altijd van grote betekenis kan zijn op het veld. We zijn blij dat hij ervoor heeft gekozen om bij ons te blijven en zijn ambities bij AZ na te streven."

Met de contractverlenging van Clasie heeft AZ een belangrijke speler weten te behouden voor de komende jaren. De club hoopt hiermee verder te bouwen aan een succesvolle toekomst en Clasie kan zijn ervaring en leiderschap blijven inzetten om het team naar grote hoogtes te brengen.