×
Home Nieuws Livescore

Ongemakkelijk interview met Feyenoord-Almere City trainer Alex Pastoor na 6-1 overwinning: 'Rare man ben je', lacht verslaggever Hans Kraay junior

Ongemakkelijk interview met Feyenoord-Almere City trainer Alex Pastoor na 6-1 overwinning: 'Rare man ben je', lacht verslaggever Hans Kraay junior
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 12:12 uur

Na de spectaculaire wedstrijd tussen Feyenoord en Almere City, waarbij de Rotterdammers met maar liefst 6-1 zegevierden, vond er een opmerkelijk tafereel plaats. Trainer Alex Pastoor, gehuld in zijn karakteristieke outfit, verscheen voor de camera van de sportzender ESPN. Echter, wat een normaal interview had moeten zijn, ontaardde al snel in een ongemakkelijke situatie.

Het begon allemaal toen de energieke verslaggever Hans Kraay junior, bekend om zijn directe aanpak, de Almere-trainer abrupt onderbrak. Dit zorgde voor een lach op het gezicht van Pastoor, die met een knipoog reageerde: "Ik ben aan het praten en dan trek je gewoon die microfoon onder m'n neus vandaan." Een speelse opmerking, maar het gesprek kwam daarna niet meer op gang zoals gepland.

De twee mannen probeerden de draad weer op te pakken, maar er hing duidelijk een ongemakkelijke sfeer in de lucht. Woorden werden verward, zinnen liepen in elkaar over en er ontstond een komische chaos. Kraay, altijd in voor een grapje, kon zijn lach niet inhouden en concludeerde met een grijns: "Rare man ben je."

Het interview eindigde uiteindelijk met een lachsalvo van beide heren, waarbij de spanning van het ongemak langzaam verdween. Het was een moment dat de kijkers zeker niet snel zullen vergeten. Een onverwachte wending in een sportinterview, waarbij de spontaniteit en humor de boventoon voerden.

Het is duidelijk dat zelfs in de serieuze wereld van het voetbal, er ruimte is voor een vleugje luchtigheid en menselijkheid. Het is juist deze onvoorspelbaarheid die het sportlandschap zo boeiend maakt. En wie weet wat voor verrassingen ons nog te wachten staan in de volgende interviews.