×
Home Nieuws Livescore

Virgil van Dijk's zondag gaat van kwaad tot erger: Liverpool-aanvoerder krijgt direct rood in Premier League-topper tegen Newcastle United

Virgil van Dijk's zondag gaat van kwaad tot erger: Liverpool-aanvoerder krijgt direct rood in Premier League-topper tegen Newcastle United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 09:58 uur

Een zware dag voor Virgil van Dijk! De onverslaanbare aanvoerder van Liverpool beleefde een pijnlijke zondagmiddag in de Premier League-topper tegen Newcastle United. In een ongelukkig moment pakte hij direct rood na een stevige tackle op de razendsnelle Alexander Isak, die op het punt stond door te breken.

Deze rode kaart betekent een primeur voor Van Dijk tijdens zijn dienst bij Liverpool, maar het is niet zijn eerste in zijn hele carrière. Terugkijkend naar 2016 herinnert hij zich nog de bittere smaak van zijn eerste rode prent. Destijds werd hij bestraft voor een vergelijkbare overtreding.

Op het moment van de rode kaart stond Newcastle al met 1-0 voor, wat de situatie alleen maar erger maakte voor Liverpool. Het team zal nu moeten vechten om de achterstand goed te maken en de wedstrijd in hun voordeel te keren. Het zal een uitdaging worden zonder hun betrouwbare aanvoerder op het veld.

Deze onfortuinlijke gebeurtenis zal ongetwijfeld een grote impact hebben op Van Dijk en zijn teamgenoten. Het is nu aan hen om veerkracht te tonen en te bewijzen dat ze ook zonder hun sterkste verdediger kunnen schitteren. De weg naar herstel zal niet gemakkelijk zijn, maar met vastberadenheid en teamwork is alles mogelijk.