×
Home Nieuws Livescore

Emotioneel debuut voor Gjivai Zechiël bij Feyenoord: 'Hier droom je van'

Emotioneel debuut voor Gjivai Zechiël bij Feyenoord: 'Hier droom je van'
Markus Spiske ©
Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 09:47 uur
Laatst geüpdatet: maandag 28 augustus 2023 09:48 uur

Jonge voetballer Gjivai Zechiël is in de wolken van geluk. Na zijn eerste optreden in de Eredivisie tegen Almere City (6-1) kon de negentienjarige Feyenoorder zijn emoties niet bedwingen en werd hij liefdevol omarmd door zijn teamgenoot Lutsharel Geertruida.

Zechiël kreeg van Feyenoord-trainer Arne Slot de kans om een kwartier mee te spelen - een moment dat hij nooit zal vergeten. "Geweldig, prachtig, ik ben zo dankbaar. Dit is waar je van droomt", stamelt de veelbelovende middenvelder voor de camera van ESPN. "Het is gewoonweg fantastisch."

Na het laatste fluitsignaal liet Zechiël zijn tranen van geluk de vrije loop en werd hij opgevangen door Geertruida. "Het is geweldig dat 'Lutsha' dit voor me doet. We hebben allemaal geweldige jongens in het team, maar hij is degene die me het meest ondersteunt", lacht Zechiël.

Slot was na afloop vol lof over Zechiël. "Hij is zeer competitief met de andere spelers. In het kwartier dat hij tegen Almere heeft gespeeld, heeft hij dat laten zien. Hij is snel, heeft een uitstekend uithoudingsvermogen en is technisch vaardig. Als je goed genoeg bent, krijg je bij deze club en onder deze trainer de kans."

Gjivai Zechiël straalt na zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord en prijst zijn teamgenoten. "We hebben alleen maar geweldige jongens in de groep."